AllZorg

Onze merken

SELETTI

Seletti is een Italiaans merk, opgericht in 1964 door Romano en Maria Seletti. Trendsetter op het gebied van meubels, verlichting en accessoires. Innovatieve ontwerpen, vaak met een glimlach. Vanaf de oprichting was er een duidelijke missie voor het maken van professionele, innovatieve en nieuwe producten. Het bedrijf ontwikkeld in razend tempo nieuwe producten, creatief, functioneel, handig, mooi, verrassend van design en van materiaal. Ook het aspect omgaan met onze afvalberg en het milieu komen tot uitdrukking in meerdere productlijnen.

 

LEFF Amsterdam

Achter het merk LEFF Amsterdam staan internationale ontwerpers. De ontwerpers geloven in mooie en eenvoudige ontwerpen: Back to basics.  Alle LEFF klokken krijgen hierdoor een eigen stijl en zijn ontworpen met de grootst mogelijke aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit.

 

Ay illuminate

Ay illuminate is een Nederlands lampenmerk met bijzonder en uitzonderlijk verhaal. Het credo beschrijft precies de visie “We believe that local handicraft carries the genes of cultural identity”. De lampen zijn door hun eenvoud en design zo uniek en geven de hiermee een schoonheid terug aan de natuur: bamboe, katoen, zijde, rotan en sisal. Ook de manier van maken: door ambachtslieden met hart voor de natuur optimaal gebruik maken van de natuurlijke materialen en het laten terugkomen van verschillende culturen in de producten en de ontwerpen. De lampen van Ay Illuminate zijn zeker een plaats waard in uw huis, de lamp brengt sfeer en voegt daadwerkelijk iets waardevols toe aan uw interieur.

 

VITA

VITA lampen geven uw interieur een fris en bijzondere boost aan uw interieur. Vita lampen hebben het echte Scandinavische tintje dat uw interieur nodig heeft. Dit Deense merk is niet alleen gericht op design, maar ook op het onderhouden van onze eigen planeet “aarde”. VITA heeft kwalitatieve, milieuvriendelijke en tevens betaalbare designlampen die ieder hedendaags interieur laat stralen. Vita biedt u een ruime keuze in tafellampen, hanglampen en vloerlampen in diverse modellen en kleuren.

 

YOKO

Deze papieren lampen worden in India gemaakt volgens een zeer oude traditie. De lokale bevolking verdient, door het maken van o.a. deze lampen, een eerlijke boterham. Deze lampen worden gemaakt in een commune en volgens het fair trade principe verkocht en verscheept naar europa. Ook de ontwerpen zijn grotendeels afkomstig van de lokale bevolking, vooral de vouwtechnieken is al vele jaren onveranderd gebleven.

 

PURPLE FROG

Leuke schommels voor binnen en buiten. Om helemaal in weg te dromen, lekker te loungen of gewoon te schommelen.

 

Sofiben

Sofiben dekbedovertrekken zijn bijzondere dekbedovertrekken. Nederlands design en de meeste hoezen worden in Nederland gemaakt. Het meest opvallende aan deze dekbedovertrekken is de rits. De rits loopt over de gehele zijkant van het dekbedovertrek. Je kunt het hele dekbedovertrek openritsen, je dekbed erop leggen en dan het dekbed weer dicht ritsen. Geen moeilijk gedoe meer, een prachtig Nederlands systeem.

 

LEITMOTIV

Dit merk heeft leuke, trendy verlichting, woonaccessoires en klein meubelen. Door de vele en vaak wisselende collecties kan dit merk mee met elke trend van elk seizoen.

 

DENNIS PARREN

Dennis Parren is jonge ontwerper van prachtige lampen. Hij heeft goed nagedacht over licht, de kleuren van licht en hoe te spelen met licht. Het resultaat mag er zijn. Een leuke collectie hanglampen en een prachtige en ingenieuze collectie vogellampjes. Dennis Parren gaan we volgen, er gaan vast nog meer leuke items van zijn hand komen!

 

RAUMGESTALT

Onder de parapluie van Raumgestalt kunnen vele ambachtelijke bedrijven hun, op ambachtelijke en vaak milieuvriendelijke manier vervaardigde producten, aan inkopers over de hele wereld aanbieden. Vakmanschap, perfectie zijn centraal. De materialen moeten het liefst uit de omgeving komen en de producten moeten inspirerend, functioneel en creatief zijn. Het bedrijf en bijna de hele collectie komt uit het zuidelijke deel van het Zwarte Woud. Prachtige lampen

 

KUPU Helsinki

Dit merk heeft prachtige rookmelders die je overal aan het plafond kunt plakken. Geen vieze, onsierlijke, witte, dingen. Maar mooie stijlvolle rookmelders in een aantal mooie kleuren. Voor de kinderen heeft JALO speciaal nagedacht en rookmelders in de vorm van een vlinder bedacht in mooie kleuren voor zowel de jongens als de meisjes. Wilt u nu nog risico lopen om geen rookmelders in huis te hebben?

 

Cuddle Buddy

Dit merk Australische merk heeft een ruime collectie comfort en relax kussens. De kussens hebben naast een hoge funfactor ook een medische functie. Zo zijn de Cuddle Buddy kussens te gebruiken bij het voorkomen en verzachten van hoofdpijn, nekklachten, rugklachten, decubitus,  stress, enz...De kussens van Cuddle Buddy zijn multifunctioneel, makkelijk mee te nemen en overal te gebruiken. Thuis op de bank, in bed, of wanneer u op reis gaat met het vliegtuig, bus, trein of auto.

 

DOMMELIN

Dommelin heeft een prachtige collectie dekbedovertrekken van een mooie kwaliteit en dessins.

 

SmartSleeve®

Deze van 3D textiel gemaakte matrasbeschermers zijn ontwikkeld in samenwerking met een universiteit in België. De SmartSleeves® zijn in diverse varianten leverbaar waaronder één die binnen een korte periode huisstofmijt van het bed doodt , ideaal voor mensen met een stof allergie, longziekte, astma enz. De andere varianten variëren van rustgevend, muggenverjagend tot temperatuurregelend.

 

LINA

Leuke zitballen in 10 verschillende kleuren. Gemaakt van 3D textiel. De ballen zijn onderling ook koppelbaar, dit is uitermate geschikt voor bedrijven en instellingen. Een product met visie gemaakt. De levertijd is wat langer omdat deze in zuid-europa worden gemaakt op bestelling.

 

Tivoli audio

Tivoli Audio modellen zijn van zeer goede kwaliteit. Zij hebben de meest prachtige design modellen zoals de Tivoli Audio model Three en de Tivoli Pal. Wij hebben een kleine collectie Tivoli audio vooral gericht op de slaapkamer. De modellen die wij hebben zullen u zeker blij maken.