AllZorg

Kleurrijk Slapen start online winkel

Slapen…wat een heerlijk werkwoord. Eigenlijk het meest zalige woord dat er bestaat. Even geen actie, geen zorgen, geen stress. Alleen maar lekker slapen in ons eigen gespreide bedje. Dat laatste is belangrijk, want de plek waar we de nachtelijke uurtjes doorbrengen moet volmaakt zijn. Pas dan kunnen we helemaal ontspannen. Dus doen we slapen het liefst in een eersteklas bed, op een puik matras en met een fijn hoofdkussen, in een slaapkamer die onze eigen, vertrouwde sfeer ademt. Hoe doet u dat eigenlijk? Uw slaapomgeving maken tot precies dat behaaglijke holletje waarin u iedere avond zo graag wegkruipt om te gaan slapen?

slapen-01  Slapen-02

Slapen in het bedje van uw dromen

Het antwoord is: doe het samen met Kleurrijk Slapen. Vandaag openen wij deze nieuwe online winkel voor alles op het gebied van het nachtleven. Kleurrijk Slapen weet precies wat u wilt in de slaapkamer. Afgezien van een uitstekend matras en een zacht, licht dekbed, zoekt u kleurrijke overtrekken. Warme aardetinten, chique stoffen om van te smullen. Nee? U valt juist op flitsend wit, op strak, op modern? Ook dat ligt bij ons in de linnenkast. Of u nu een set nieuwe lakens zoekt of een “ouderwetse” deken van lamswol, een ergonomisch verantwoord steuntje in de nek of een exclusief kussen van Siberisch ganzendons: Kleurrijk Slapen heeft het allemaal.

deken  dekbed  Ganzenkussen

Nachtkastjes en sfeerverlichting

Maar let op, een fijne slaapkamer is méér dan een stijlvol opgemaakt bed. Door te kiezen voor bijzondere accessoires zorgt u ervoor dat de sfeer er pas echt goed inkomt. Daarom zijn wij niet gestopt bij het vullen van de linnenkast, maar showen we met trots ook onze andere artikelen op het gebied van slapen. Bekijk op onze website de handige nachtkastjes en stoelen, doe originele ideeën op voor sfeerverlichting en verbaas u over wat er allemaal is aan muurdecoratie. Kleurrijk Slapen is voor u dag en nacht op zoek naar de leukste hebbedingetjes en de nieuwste trends voor in de slaapkamer.

Vita-mini-copper  krukje  nachtkastje

Onze pyjamaparty gaat van start

Bent u er klaar voor? Wij wel. Klaarwakker zelfs. Ons telefoon- en mailteam zit op het puntje van de stoel om al uw vragen over comfortabel slapen te beantwoorden. De weg vinden op onze website is trouwens helemaal niet moeilijk. Links in de marge staan de rubrieken, waar u in een wip doorklikt naar onze producten. En kom eens hier met uw oor: kijk eerst onder het kopje Uitverkoop. In deze online koopjeskelder vindt u opgekochte restpartijen, overschot van leegverkoop en eventueel artikelen met een lichte beschadiging. Dat alles natuurlijk tegen droomprijzen. Gaat u ook mee Kleurrijk Slapen? Onze pyjamaparty is vanaf vandaag officieel van start!

bellen-mailen

 

Reacties (1)
Sylvia

We gaan deze maand aan de slaapkamer beginnen en zal zeer zeker nog jullie site bezoeken. Heb nml hele leuke dekbedhoezen gezien in precies de juiste kleuren :)

Reageren