AllZorg

Zitballen

Een zitbal kopen verbetert uw lichaamshouding

Een zitbal is wat de naam al zegt. Het is een ronde bal, waarop u kunt zitten. Het vervangt het zitten op een stoel. Hebt u bijvoorbeeld snel last van lage rugklachten, dan het een zitbalkopen voor u aan te raden. Uw lichaamshouding verbetert aanzienlijk en uw eventuele rugklachten zullen verminderen.

Een zitbal kopen om een actieve zitwijze te creëren

Een zitbal kopen helpt u om uw lichaam in een natuurlijkere positie te brengen, door het zitten op de zitbal. Op een stoel kunt u gemakkelijk een scheve houding aannemen of onderuitgezakt zitten. Een zitbal kopen helpt u, door middel van het dynamisch kunnen zitten, uw lichaam te versterken. Ook uw balans zal vooruit gaan. Deze actieve zitwijze is ook mogelijk tijdens het maken van huiswerk, het kijken van televisie of het lezen van een boek.

U kunt kiezen uit diverse inspirerende kleuren

Alle zitballen zijn bekleed met een 3D geweven hoes. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit: The Single Ball of The Frozen Ball. Het verschil is dat The Frozen Ball een sokkel heeft. Een zitbal met sokkel is handig om weg rollen te kunnen voorkomen. U kunt kiezen uit diverse inspirerende kleuren. Let bij een zitbal kopen ook op de doorsnede van de bal. Dit is belangrijk om de voor u juiste zithoogte te krijgen. De doorsnede varieert van 45 cm tot en met 65 cm. De hoezen zijn makkelijk schoon te maken in de wasmachine.

Wij helpen u graag

Zitballen koopt u natuurlijk bij Kleurrijk Slapen. Bij ons kunt u terecht voor tal van producten op het gebied van slapen. Maar ook voor woonaccessoires kunt u bij ons terecht. Wij zijn in het bezit van het webwinkel keurmerk. Zo bent u verzekerd van een veilige aankoop. Hebt u vragen? Stel gerust eens uw vraag aan onze klantenservice. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.