AllZorg

Split Topper

Een Split Topper hoeslaken

Een hoeslaken is een speciaal laken dat je over het matras van je bed kunt doen. Het grootste voordeel van een hoeslaken is dat je het gemakkelijk kunt verschonen, waardoor je bed lekker schoon en fris blijft. Een Split topper hoeslaken is een speciaal hoeslaken, dat je kunt gebruiken als je een bed hebt met twee verschillende matrassen, waarbij je de lattenbodems onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. Een boxspringbed heeft vaak twee lattenbodems, die met de hand of elektrisch versteld kunnen worden. Voor zulke bedden is een Split Topper hoeslaken ideaal.

Het voordeel van een Split Topper hoeslaken

Het grootste voordeel van een Split Topper hoeslaken is dat je de lattenbodems van je bed afzonderlijk van elkaar kunt verstellen, terwijl je geen naad in het midden van het bed hebt omdat je twee afzonderlijke hoeslakens moet gebruiken. Een Split Topper hoeslaken heeft een gespleten bovenkant en loopt over de rest van het bed wel gewoon door.

Hoeslaken Split Topper: verschillende varianten

Je kunt bij ons een hoeslaken split topper in verschillende kleuren kopen. Het is afhankelijk van je eigen smaak en je inrichting, welke kleur je het beste kunt kiezen. We verkopen het hoeslaken Split Topper in de kleuren antraciet, wit, grijs, crème, taupe en zwart. Daarnaast bieden wij het hoeslaken Split Topper aan in verschillende maten: • 140 x 200 cm • 160 x 200 cm • 160 x 210 cm • 160 x 220 cm • 180 x 200 cm • 180 x 210 cm • 180 x 220 cm

Koop je hoeslaken Split Topper bij Kleurrijk Slapen

Wij verkopen het hoeslaken Split Topper in verschillende kleuren en maten. Op onze website, Kleurrijk slapen, vind je de mogelijkheid om een product online te bestellen. Je kunt gemakkelijk en veilig via het internet betalen en het product wordt snel bij je thuis bezorgd!