AllZorg

Moltons

Een Molton hoeslaken

Het is verstandig om het matras van je bed te bedekken met een Molton hoeslaken. Een Molton hoeslaken is een speciaal hoeslaken, dat je op het matras aanbrengt om het extra te beschermen. Hier overheen kun je een normaal hoeslaken doen. Een Molton hoeslaken zorgt ervoor dat je zweet niet in het matras kan trekken en ook werkt het warmte-isolerend. Het blijft dus lekker warm in je bed, omdat de warmte niet in het matras trekt.

Een Molton hoeslaken kopen

Een Molton hoeslaken gebruik je direct op het matras, onder het normale hoeslaken. Het is belangrijk om twee hoeslakens te gebruiken, zodat je het bovenste geregeld kunt verschonen en het bed extra beschermd blijft. Je kunt een Molton hoeslaken kopen om het matras extra goed te beschermen, omdat het materiaal dikker is en van betere kwaliteit.

Verschillende soorten Molton hoeslakens

Je kunt bij ons een Molton hoeslaken kopen in verschillende varianten. Onze Molton hoeslakens zijn van het merk Dommelin, dat producten van een goede kwaliteit levert. De Moltons zijn verkrijgbaar in de varianten normaal, stretch, plateau en geplastificeerd. Alle varianten hebben een afmeting van 140x200 cm.

Een Molton hoeslaken kopen bij Kleurrijk Slapen

Je kunt bij ons alles kopen dat je nodig hebt om een fris, schoon en mooi bed op te maken. In onze webshop kun je een Molton hoeslaken kopen in verschillende varianten en je kunt je bestelling eventueel uitbreiden met dekbedovertrekken, slopen en dekbedden. Wij leveren alleen producten van een hoge kwaliteit en daarom ben je verzekerd van producten die lang mee gaan en mooi blijven, hoe vaak je ze ook wast. Je plaatst gemakkelijk een bestelling op www.kleurrijkslapen.nl en je krijgt de zending snel thuisgestuurd. Je kunt dus een Molton hoeslaken kopen en dat al een paar dagen later gebruiken op je bed.