AllZorg

Wekkers

Het nut van wekkers

In het huidige digitale tijdperk heeft bijna iedereen een mobiele telefoon. Een van de functies die iedere telefoon heeft, of het nu een smartphone is of niet, is een wekkerfunctie. Het belang van de oude, ‘echte’ wekkers wordt onderschat, terwijl er verschillende voordelen zijn ten opzichte van het alarm op een telefoon. Zo kan een wekker die op het stopcontact is aangesloten niet leeg zijn, zoals dat wel het geval is met een mobiele telefoon. Daarnaast geven wekkers, die op je nachtkastje staan, duidelijk de tijd weer en kun je deze altijd lezen.

Analoog of digitaal

Er zijn in principe twee soorten wekkers: de analoge en de digitale. Een analoge wekker is een wekker met een klok, waarop de wijzers de tijd weergeven. Een digitale wekker geeft de tijd in cijfers weer en is vaak gemakkelijker in te stellen dan de analoge variant. Het instellen van de alarmtijd kan bijvoorbeeld gemakkelijk door op een paar knopjes te drukken, terwijl analoge wekkers met iets meer precisie moeten worden ingesteld door aan het wijzertje te draaien.

Wekkers kopen in verschillende soorten en maten

Je kunt bij ons verschillende soorten wekkers kopen, zowel analoog als digitaal. Je kunt twee soorten analoge wekkers kopen bij ons: de Alarm Clock Block by Jeff, die verkrijgbaar is in wit en zwart, en de Model Three BT/FM/AM Clock Radio. De digitale wekkers die we aanbieden zijn de Albergo+ Clock radio en de Wekker Gummy. Je kunt dus verschillende soorten wekkers kopen op onze website.

Stijlvolle woonaccessoires voor de slaapkamer bij Kleurrijk Slapen

Een vrolijke en stijlvolle slaapkamer is volgens ons van groot belang. Daarom kun je bij ons verschillende wekkers kopen die altijd wel bij de inrichting passen. Je kunt wekkers kopen met een klassieke uitstraling, maar ook met een moderner uiterlijk. Zo kies je altijd iets dat past bij jouw smaak en inrichting.