AllZorg

SmartSleeve®

Een matrasbeschermer kopen is voor iedereen aan te raden

Hebt u ’s nachts last van transpiratie? Nachtelijk transpireren is niet alleen vervelend, het draagt ook bij aan de groei van tal van schimmels, huisstofmijt en bacteriën. Die wilt u natuurlijk vermijden. Hoe dan? Een matrasbeschermer kopen biedt uitkomst. Ook voor mensen die last hebben van incontinentie is een matrasbeschermer aan te raden. Hebt u last van stress of slapeloosheid? Zelfs hiervoor kunt u een speciale matrasbeschermer kopen.

Een matrasbeschermer draagt bij aan een verbeterd slaapcomfort

Een matrasbeschermer plaatst u gemakkelijk over uw matras heen. Dit is erg eenvoudig met de elastische zijkanten die van lycra zijn gemaakt. De matrasbeschermer zorgt ervoor dat het vocht dat u kwijt raakt, niet terecht komt in uw matras. Een matrasbeschermer zorgt ervoor dat het vocht wordt verdampt, tijdens uw slaap. De druk verlichtende eigenschappen dragen ook nog eens bij aan uw slaapcomfort.

Ruime keus

Wilt u een matrasbeschermer kopen, dan kunt u kiezen uit diverse modellen van het merk Smartsleeve. Hebt u bijvoorbeeld last van een huisstofmijtallergie? Dan is een matrasbeschermer kopen die behandeld is met probiotica, een goede keus. Bij incontinentie is een matrasbeschermer aan te raden die aan de onderzijde is afgewerkt met een 100% natuurlijk PU membraam. Deze is waterdicht, maar toch goed ademend. Hebt u veel last van muggen, dan kunt u een matrasbeschermer kopen die is behandeld met eucalyptus extracten. Uiteraard is deze ook 100% natuurlijk. U kunt altijd kiezen uit diverse maten.

Koop vandaag nog bij Kleurrijk Slapen

Alles op het gebied van slapen, koopt u bij Kleurrijk Slapen. Onze producten zijn beschikbaar voor ieder budget. Wij zijn in het bezit van een webshop keurmerk, waardoor wij uw veiligheid kunnen waarborgen gedurende het bestelproces. Uw betaling doet u veilig via de verschillende betalingsopties.